«در راه ویلا» ۹ داستان از نویسنده توانای معاصر، فریبا وفی است. در این داستانها هم مثل داستانهای دیگر وفی، قهرمانان زن هستند. مضمون داستانها هم اجتماعی و روانشناختی و درباره تنهایی انسان است.
هرکدام از زنان داستان با مشکلات و مسائل بغرنج روحی و خانوادگی دست به گریبانند. این زنان خودشان را ضعیف میبینند و از خود ناراضیاند. روایط عاطفی خوبی با خانواده و والدین خود ندارند و مدام از دست آنها دلگیر میشوند.
مثلا داستان دوم «هزازان عروس» درباره تازهعروسی است که با بیاعتنایی و رفتارهای سرد خانواده همسر روبهرو است و تلاشهایش برای تغییر نظرات و دید خانواده همسر بینتیجه میماند و داستان اول «در راه ویلا» ماجرای زنی است که همسرش مدام در ماموریت است و زن مجبور است با تنهایی و مشکلات زندگی و دو فرزندش کنار بیاید.
زنان داستانهای وفی در این مجموعه دلشان تغییر میخواهد اما فداکاری مانع از این میشود که به تغییر خود و سبک زندگیشان فکر کنند، در نتیجه از خواستههایشان دست میکشند و کوتاه میآیند.
فریبا وفی تاکنون مجموعه داستانها و رمانهای زیادی نوشته و جوایز ادبی معتبری هم گرفته است. او یک نویسنده واقع گرا است که در داستانهای «در راه ویلا» سعی دارد با زبانی ساده و گیرا آیینهای باشد برای بازتاباندن مشکلات و رنجشهای روحی زن ایرانی.