از کشمیر تا کاراکاس” کتابی است به قلم “روح الله رضوی”، یا سرباز روح الله، که خاطرات سفرهای فراوان و گوناگونش را یک جا جمع آوری کرده و در اختیار خوانندگان قرار داده است. فصل ابتدایی کتاب “از کشمیر تا کاراکاس”، از سفر کاروان دریایی به نوار غزه می گوید؛ سفری بعد از یک فاجعه ی بشری که ارتش اسرائیل با حمله به کشتی مرمره سبب آن شده بود و چند تن از فعالان صلح را در آن فاجعه قربانی ساخته بود. سفری با احتمال رخدادهای ناگوار دیگر، که دست بر قضا همسر و دختر هشت ماهه ی “روح الله رضوی” نیز همراهی اش می کردند.
پس ازین، خاطرات سفرهای مختلف یک به یک نقل می شوند و داستان کاروان صلح در سفر دیگری به مرز فلسطین، یادداشت های “روح الله رضوی” از کشمیر، تجربیات او از سفر حج، خاطرات سفر به میانمار، و یادداشت هایی از سفر به مصر و ونزوئلا به نگارش درآمده است.
این خاطرات جذاب و پراکنده که به صورت بریده های کوتاه در کنار نقشه های جغرافیایی و تصویرهای متنوع قرار گرفته، سبب شده تا مطالعه ی کتاب “از کشمیر تا کاراکاس” به مراتب جذاب تر شود و خواننده میل بیشتری برای پیشروی در کتاب و خواندن داستان سفرها داشته باشد. جزییات جالب توجهی نیز در این اثر ذکر شده که نشان می دهد هیچ چیز از نگاه تیزبین نویسنده دور نمانده و توجه به این جزییات و حواشی، علاوه بر این که کتاب را خواندنی تر کرده و آن را از حالت یک سفرنامه ی رسمی به شرح صمیمی مسافرت ها تبدیل می کند، اطلاعاتی را نیز در اختیار خواننده قرار می دهد که در سفرنامه های معمول پیدا نخواهد کرد.
روح الله رضوی متولد سال 1359 در کشمیر هندوستان می باشد. سرباز روح الله در حال حاضر با خانواده اش در ایران زندگی می کنند. او بعد از آنکه از مقطع فوق لیسانس مهندسی راه آهن برقی در دانشگاه علم و صنعت تهران فارغ التحصیل شد در سال ۸۹ و بعد از ۱۰ سال زندگی در تهران؛ به قم برمی گردد و در جامعه المصطفی العالمیه جایی که طلاب غیر ایرانی درس طلبگی می خوانند مشغول به تحصیل می شود. پدر ۷۰ ساله سرباز روح الله در حج بعد از سال های متمادی خدمت به حجاج بیت الحرام بر اثر سکته از دنیا رفت.