«سفرنامه غذا»؛ نوشته میو امیرا ترجمه غزاله رمضانی, سبا دشتی ,غزاله کرکی ,شیرین اسفندی و پوپک سلیمی

«سفرنامه غذا»؛ نوشته میو امیرا ترجمه غزاله رمضانی, سبا دشتی ,غزاله کرکی ,شیرین اسفندی و پوپک سلیمی

«سفرنامه غذا»؛ نوشته میو امیرا ترجمه غزاله رمضانی, سبا دشتی ,غزاله کرکی ,شیرین اسفندی و پوپک سلیمی

یکی از جذاب ترین کتاب های سفرنامه، سفرنامه های غذا هستند.

هدف این کتاب زیبا راهنمایی مسافرین در دنیای برخی از خوشمزه ترین و فریبنده ترین غذاهای سرتاسر جهان است.

با مطالعه این کتاب شما می توانید به انسانی با درک بالا آگاه از غذاهای مختلف و همراهی خوب برای دیگران مبدل شوید.

آنگاه پاسخ به سوالاتی از قبیل هر بار چقدر زعتر (نوعی ادویه) بخرم؟

به چه نوع فلفل قرمزی برای خورش کاری قرمز تایلندی نیاز دارم؟

و یا با این بامیه چه کار باید کنم؟

برایتان بسیار راحت و اسان خواهد بود.

کتاب سفرنامه غذا سفری با شکوه و هیجان انگیز به فرهنگ آشپزی جهان اثر میو امیرا ترجمه غزاله رمضانی, سبا دشتی ,غزاله کرکی ,شیرین اسفندی و پوپک سلیمی.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه